Вітаємо Вас на нашому блозі. Сподіваємося, що знайдете на ньому потрібну і цікаву інформацію!

Переклад

суботу, 27 січня 2018 р.

Реєстрація в Google Академії


Google Академія – це водночас і пошукова, і відкрита наукометрична БД. Вона поступається за функціональними можливостями вище згаданим комерційним системам, але індексує публікації з усіх галузей знань і має суттєвіше регіональне, мовне та видове покриття.
Google Академія дозволяє здійснювати пошук наукової і навчально-методичної літератури. Використовуючи єдиний формат запиту, можна виконувати пошук за різними джерелами, включаючи статті, дисертації, книги, реферати і звіти, опубліковані видавництвами наукової літератури, професійними асоціаціями, вищими навчальними закладами та іншими науковими організаціями, які пройшли рецензування.

Google Академія класифікує статті так само, як і вчених, оцінюючи увесь текст кожної статті, її автора, видання, в якому опублікована стаття, і частоту цитування даної роботи в науковій літературі. Найбільш релевантні результати відображаються на першій сторінці.

Для користування Google Академії необхідно створити новий обліковий запис Google або увійти в уже існуючий, бажано використовувати корпоративний аккаунт.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Останні