Вітаємо Вас на нашому блозі. Сподіваємося, що знайдете на ньому потрібну і цікаву інформацію!

Переклад

пʼятницю, 26 жовтня 2018 р.

8 АЛЬТЕРНАТИВ POWERPOINT ДЛЯ СТВОРЕННЯ НАВЧАЛЬНИХ ПРЕЗЕНТАЦІЙ

Впродовж останнього десятиріччя досягнення в сфері технологій зробили навчання більш привабливим та модернізованим. Едукатори охоче опановують сучасні технології, щоб вдосконалити навчальний процес та використовувати нові методи передачі знань. Завдяки різноманітним інструментам, стандартні лекції та презентації тепер можуть бути викладені більш цікаво та ефективно, при цьому не вимагаючи багато часу для їх створення.


Інтеграція традиційних та сучасних методів навчання або так званої сумісної освіти підвищує ефективність навчального процесу. Кожна людина сприймає інформацію індивідуально, по-своєму, і ця стратегія може допомогти задовольнити індивідуальні потреби кожного з тих, хто навчається. Стилі змішаного навчання відрізняються, але всі вони передбачають використання нових інструментів для створення інноваційних, високоінформативних та більш привабливих презентацій, які виходять за межі простих слайд-шоу.

Впродовж багатьох років PowerPoint вважається найкращим вибором для створення презентацій. Хоча ми все ще використовуємо цю програму, але зараз вона здається занадто спрощеною та застарілою. Ми завжди шукаємо інші варіанти та інструменти, які пропонують кращі функції при створенні презентацій. Ось деякі альтернативні інструменти, які можна використовувати для створення презентації.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Останні