Вітаємо Вас на нашому блозі. Сподіваємося, що знайдете на ньому потрібну і цікаву інформацію!

Переклад

вівторок, 30 квітня 2019 р.

Монтаж і корекція в DaVinci Resolve

DaVinci Resolve – сучасний безкоштовний набір інструментів для корекції, монтажу і обробки відео та звуку від компанії Blackmagic Design. Ця програма поширюється на безкоштовній основі, проте не варто сумніватися, що DaVinci Resolve – продукт для професіоналів.

За допомогою редактора користувач зможе здійснювати операції розкрою, склеювання, підгонки кліпів, синхронізації аудіо та відеофайлів, додавання ефектів і переходів, а також зведення треків.


У програмі доступна функція пакетного рендеринга, яка дозволяє застосовувати ефекти монтажу до цілих груп файлів. При цьому розробники надають авторам можливість поділу завдань між робочими станціями. Іншими словами, в той час як одна машина зайнята рендером, користувач може продовжити виконання проекту на іншому комп'ютері.

Однією з головних особливостей DaVinci Resolve є широкий вибір інструментів, призначених для роботи зі звуком, що не дивно, беручи до уваги той факт, що компанія Blackmagic Design – це, в першу чергу, виробник обладнання для зйомки і аудіозапису, а сам редактор – втілення апаратної функціональності в програмному вигляді.

Інтерфейс програми досить сучасний і по замовчуванню в темних тонах. Довгі написи замінені великими значками, зображення яких розкриває їх призначення. Для досвідчених користувачів, знайомих з іншими продуктами монтажу, доступні три додаткових варіанти робочого простору – Adobe Premiere, Apple Final Cut і Avid Media Composer.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Останні